NOVOPAN

SÆTTER STANDARDEN

FOR KLIMAGULVE

Novopan Klimagulv til vådrum og tørrum fra Novopan Træindustri A/S er resultatet af de senere års udvikling, der skal hjælpe boligejere til at reducere energiforbruget og byggebranchen til at honorere de skærpede lovpligtige

2020-energikrav til nye bygninger og miljørigtige byggematerialer.

 

Novopan Klimagulve er et træbaseret gulvvarmesystem, hvor varmeslangerne ligger lige under gulvbelægningen og løber i aluminiumsprofiler, der er monteret i kanaler udskåret i spånplader. Aluminiumsprofilerne fungerer som varmeplader, der fordeler varmen jævnt og hurtigt. Varmereguleringen bliver mere præcis og fleksibel, for det er kun trægulvet, der skal ændre temperatur modsat traditionelle gulvvarmesystemer. Det reducerer energi- og varmespildet, og besparelser kan opnås på varmeregningen med ca. 5 %. Almindeligvis indstøbes varmeslanger i betondækket under gulvet. Betondækket har dog stor termisk inerti, som er op til 12 timer om at nå en ønsket temperaturændring. Det betyder, at det er vanskeligt at regulere temperaturen i rummet og udnytte varmen fra f.eks. solindfald eller muligheden for nattesænkning af rumtemperaturen. Resultat er dårligt indeklima. Med Novopan klimagulve kan den ønskede temperaturændring opnås indenfor en halv til to timer.

 

Det budskab har offenm formidlet med instore info·stander, events og brochuremateriale i Danmarks byggemarkeder til DYI (do-it-yourself) folket og den professionelle håndværker.

 

 

ROMI ER MÅLBAR!

 

Salget af Novopan Klimagulve er eksploderet. Væksten overstiger salgsbudgettet med 300%.

For yderligere information, kontakt venligst

Frits Møller

+45 2364 4251

frits@offenm.com

PREV

NEXT

Følg offenm på ...

Top