OVERLIGGEREN

LÆGGER HØJT FRA DAG ÉT

Indrømmet, offenm lægger overliggeren højt og ambitiøst fra dag ét, opgave for opgave, for at skabe bevægelse og flytte holdninger internt og eksternt. Vi siger ikke, at vi kommer og revolutionerer din verden fra den ene dag til den anden. Vi gør det i et samarbejde med dig, afstemt i tempi og efter aftalt økonomi. Erfaringsmæssigt fortæller historikken os dog, igen og igen, at det at være ambitiøs og konsistent, skaber de ønskede resultater.

 

Det er et langt og sejt træk. Et sejt træk at skabe konvergens mellem det virksomheden siger og lover i budskab på trykte og digitale media, og det virksomheden rent faktisk gør i handling. Det tager tid, træning og atter træning. HUSK - det tager kun 10.000 timer at blive RIGTIG god til noget..! Når momentet indtræffer, vinder du kundens og forbrugerens hjerte og kærlighed!

I virkeligheden er det dem (kunden og forbrugeren), der ejer dit brand. Bestemt ud fra, hvad han/hun tænker og føler om dit brand efter at have været i berøring med det på forskellige touchpoints. Derfor er det afgørende, at du

har føling med, hvordan kunden opfatter dit brand.

SERVICES

AT YOUR SERVICE!

Hvorfor trække på ressourcer eller kompetencer, din virksomhed allerede selv råder over, har indsigt i eller viden om. Vælg og fravælg efter behov på hvilket niveau, du ønsker at involvere og trække på offenms kompetencer. Vi er lydhøre og imødekommende. På den måde kan du sammensætte den optimale løsning bestemt og afstemt efter din virksomheds individuelle situation og økonomi. Det kalder vi services at your service.

 

De processer som kræver yderligere specialistviden sourcer offenm nationalt og internationalt

i eget netværk til benefit for dig som kunde.

ANALYSE Skabe indsigt i kunde- og forbrugeradfærd

KOMMUNIKATION & KREATIVITET Fra idé til færdigt markedsføringkoncept

KAMPAGNEPLANER  Analoge (trykte) og digitale (web og sociale media)

UDBREDELSE & EKSEKVERING På selektivt udvalgte kanaler for kunde- og forbruger-touchpoints

Hvordan træffer mennesker deres købsbeslutninger, og hvad er det de fokuserer på, når de skal købe et produkt?

FÅ SVARET  - UDFYLD OG SEND!

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

CAPTCHA placeholder image

Top

Følg offenm på ...