TOFTEGAARD

JEWELLERY COUTURE

PREV

NEXT

Trenden er, at alt skal outsources! Sådan har det været længe. Intet er for stort eller småt. Af samme årsag er det dejligt at se, at nogle tør holde fast ved traditionerne. Èn af dem er smykke- og designhuset, Toftegaard.

 

Huset beskæftiger kun uddannede guldsmede i produktionen. Et særligt og efterhånden sjældent håndværk i Danmark. Udøvet af få, men behersket af Toftegaard. Blandt andet det ville vi gerne sætte focus på i Toftegaard’s kollektions brochure. Synliggøre smykke- og designhusets brandessens ved en stramning og formidling af værdier, kernekompetencer og en fortjent positionering i markedet udtrykt gennem et payoff ”Toftegaard Jewellery Couture”, der stater processen fra den første idé, håndværket og smedearbejdet til færdigt smykke.

 

Visuelt sagde vi farvel til den traditionelle blonde, skandinaviske pigemodel, som vi alle kender til hudløshed fra alle andre smykkekataloger. I stedet sagde vi goddag til en mørklødet pigemodel. En eksponent for det eksotiske, raffinerede og anderledes. Blødt og exclusivt indsvungen i pels for at lægge niveau. En ekspressionist for tankegangen i designet af Toftegaard smykkerne. Men guld kan også købes for dyrt med for mange restriktioner, brug og rettigheder. En udfordring vi løste ved at købe stock foto’s af en pigemodel, der var ideel til opgaven, og ved at fotografere selektivt udvalgte smykker fra kollektionen i studio med rette vinkel og lysforhold. Resten løste vi i photoshop med retouchering og billedbehandling.

 

 

ROMI ER MÅLBAR!

 

Resulatet er overbevisende og med kant, der skaber en væsentlig øget awareness.

For yderligere information, kontakt venligst

Frits Møller

+45 2364 4251

frits@offenm.com

Følg offenm på ...

Top